Tuesday, May 1, 2018

Salam Hari Pekerja 2018

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Assalammualaikum wbt.
Salam hari pekerja semua bloggers and stalkers.
 Tak kisah la korang bekerja kerajaan ke swasta ke sendiri ke, surirumah ke, kerja jugak tu kan.
Btw, hari ni aku keje jugak. Keje aku bantai tido je. Semalam dah balik lewat kan. Hari ni pun kena kerja hantar report dari bilik gerakan. Tapi aku hantar dari rumah je. Kahkahkah. Pahtu tido.

Cuma bila pikir balik, orang cakap kalau orang yang betul-betul bekerja akan rasa nikmat cuti tu macamana, kalau yang kerja tah pape tu, cuti pun sama je macam kerja. Haha! Part ni aku sokong sangat.
Betul sangat dah tu weh!

Petang tadi settle running  walaupun tak sampai 3km. Yela bawak my nyawa, kena slow-slow je. Route pendek jugak sebab dia tak berapa sihat.
Ape pun selamat bercuti uolss.
Esok keje weh! Haha.🤣


P/s : orang kalau dah tak suka kita, dia akan carik point untuk nampak salah kite je.
Happy working!

1 comment

May 3, 2018 at 1:50 PM

hahahaha setuju sangat! Bila fokus dengan kerja, masa cuti memang rasa nikmat sangat

Post a Comment