Thursday, August 11, 2016

Program Affiliate Serius Media

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 


Assalamualaikum korangg!

Nak gitau korang yang ada satu lagi program Affiliate yang boleh menjana income korang sepanjang berblogging ni. Untuk pengetahuan korang, program ni telah dilancarkan oleh seorang blogger terkenal iaitu AHMAD FAIZ ! Korang nak tahu details pasal program tersebut jom kita terjah kat sini ---> http://program.seriusmedia.com/

Aku baru je daftar tadi. Actually program ni dah dilancar mulai Julai yang lepas. Hopefully ada rezeki untuk jana income lain plak pasni. InshaAllah. Dah, taknak cakap banyak, korang daftar je kat sit, bukan bayar pun! FREE je beb! Just tempek je iklan kat blog korang tu, takyah keje keras sangat. Kalau ada readers yang klik, so, secara tak langsung korang akan dapat komisyen dari iklan tersebut. Alaaa, macam nuffnang jugak and macam program affiliate yang lain jugak.

Pembayaran komisyen akan dibayar terus ke akaun bank korang pada 1-5 haribulan setiap bulan.

Ok, sila support abe kita ni! Daftar ramai-ramai hokeyh!
http://program.seriusmedia.com/
http://program.seriusmedia.com/
http://program.seriusmedia.com/

Sayang korang ketat-ketat, sendat-sendat dan padat-padat. hehe!


1 comment

August 19, 2016 at 5:28 AM

No 8 ..datang lah ke teratak maya Etuza ya..salam kenalan

Post a Comment