Wednesday, August 10, 2016

Giveaway Friendship By Seindahcerita

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 



Syarat-syarat


  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
  11. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
    3. Top up RM10 x 3 Pemenang
    4. Top up RM5 x 2 Pemenang



yang ni bestfriend aku sejak zaman sekolah rendah lagi. Kitorang satu sekolah, dari sekolah rendah sampai sekolah menengah. Sekarang ni masing-masing dah kerja dan we'all still contact lagi. Cuma kadang-kadang komitmen kerja yang menghalang untuk kitorang jumpa. Korang la sahabat dunia akhirat aku! Love u'oll geng! Rinduuuuuu....

 

9 comments

August 10, 2016 at 2:34 PM

Tim.. Gambar Bestfriendnya kena letak..

August 10, 2016 at 3:38 PM

singgah

http://belogs.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

August 10, 2016 at 5:18 PM

Good luck...

August 11, 2016 at 9:04 AM

semoga berjaya =)

August 12, 2016 at 3:03 PM

Singgah dan Goodluck
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

August 12, 2016 at 9:21 PM


Good luck !

Blogwalking dari GA yang sama.

August 13, 2016 at 12:27 AM

jalan2 baca cerita persahabatan awak..goodluck taw... jemput singgah blog saya... :D

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

August 16, 2016 at 10:52 AM

singgah sini dari GA yang sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

August 18, 2016 at 2:22 PM

Alhamdulillah....
syukur...terima kasih sebab join giveaway nieyl..
goodluck yaa...

Post a Comment