Tuesday, March 6, 2018

P E N G A J A R A N

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Assalammualaikum & hai semua bloggers and stalkers!

Pengajaran.. semalam sebelum tido termuhasabah diri pulak.  Tetiba tahun ni tahun DOG, banyak kawan yang gaduh eh lately... heheh termasuk i, tapi *ecca ni bagus lagi la.. masa kawan tak de lah dia memburuk kan kawan baik dia. Bila dah gaduh je semua keluar!

Harap-harap selepas ini, semua bende ni menjadi pengajaran untuk kite semua. Berkawan biar berpada-pada. Rahsia apa pon laa kite ni serapat mana pon kawan tu, jangan di kongsi. Sedangkan aku yang tak suka sangat berkongsi masalah pon ade orang tu bole fitnah. Apatah  lagi laa orang yang berkongsi cerita kan?

Simpan laa selagi bole simpan. Jauhkan diri daripada orang yang negatif. Dan selalu lah berdoa supaya kite dijauhkan daripada orang-orang yang berniat tidak baik kepada kite sekeluarga. InsyaAllah slowly nanti anda akan nampak satu persatu kawan kite Allah swt jauhkan.

Selamat berkawan. Take care kawan. =)

3 comments

March 6, 2018 at 11:18 AM

hahha bila umo dah meningkat..kita pasti hilang byk kwn..huhuh only the quality one stays

March 6, 2018 at 1:53 PM

Haha.. ramai org cakap tahun gaduh. Mungkin la kot. Sha x ramai kawan in real life. Sbb duk rumah je sllu..most of the time sha hbskan masa depan laptop. Hehehee... so takde gaduh dgn siapa2 lg takat ni..

https://byshaz.blogspot.my/2018/03/buat-duit-secara-meluas-dalam-blog.html

March 7, 2018 at 11:11 PM

betul tu, rapat macam mana pun jangan kongsi semua rahsia kita. Kita tak tahu nawaitu orang

Post a Comment