Tuesday, July 26, 2016

Birthday Give Away By Alia

Assalamualaikum korang.

Bulan ni bulan untuk kita join contest je. hehe. Al-maklumla secong blog ni tak ramai yang tahu and follow. So, dengan join contest ni aku boleh banyyakn kawan-kawan blog aku balik. Jom join, tak yah pikir panjang aaaarr.. =)

klik je banner ni haaaa....!
Ehem2

Baru sempat nak wat GA sempena bulan kelahiran aku bulan ni.

Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.

SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup


5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini


TARIKH AKHIR 31 JULY INI....

GOOD LUCK SEMUA!



xoxo,
bercakap dengan bintang

3 comments

July 26, 2016 at 9:00 PM

blogwalking here ....

good luck untk awk juga :)

July 28, 2016 at 3:00 PM

singgah mbalas kunjungan ^-^ .. nak follow tpi x nmpk button follow :) .. goodluck jgk ..

https://nnizati.blogspot.my/2016/07/birthday-giveaway-by-alia.html

July 28, 2016 at 6:16 PM

dah ade button follow dah. tak perasan sbb 2nd blog ni baru buat. hehe.. thanks anyway!

Post a Comment