Thursday, June 7, 2018

Jari Gemok

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 


Jari gemuk. Bila taip kena hati-hati lebih sikit. Semak banyak kali sebelum send atau enter mesej. Ada juga terlepas satu dua. Hee

Ini satu sebab pulun nak diet. Nak tekan huruf pun jadi tak selesa. Baru kejap tadi hampir memalukan diri sendiri.

Hendak taip "soalan". Udah tertaip "sialan". Idak ke boleh mendatangkan marah yang di sana. Padahal di sini tak sengaja. Akibat jejari gebu sangat. hihihihi~

Terlajak bot kita undur. Terlajak taip padah jadinya. Ada ke yang hadapi situasi sama. Marilah kita senaman jari.

Sebab tu banyak typo kat belog ni sebab type kat phone je. Dah malas bukak laptop! haha

Kakak belum ke mana-mana. Kau orang balik kampung ke tu?

2 comments

June 7, 2018 at 11:23 PM

sama lah sekarang pun bersepah typo sebab jari dah gemuk. Sebelum post kena check dulu ejaan

June 8, 2018 at 1:17 AM

Start zmn smartphone ni typo bersepah. Dpu pakai 3310 elok ja kan. Hihi

Post a Comment