Friday, January 12, 2018

Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Assalammualaikum wbt.


Hai semua, hai bintang sayang! Kalau semalam aku join Giveaway, Arini aku nak try join segmen bloglist pulak. Rasanya setahu sekali aku join segmen ni kot. Hahaha. Tapi tak masuk bloglist sapa-sapa pun kot. hiihihihi..Ok, siapa nak join boleh klik banner kat bawah and drop your comment tu k.

 klik banner di bawah...dan marilah kita follow sesama kita. 


https://farhannajafri.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

Jangan lupa blogwalking bila dah follow tu ye. 
Gudluck gaiss!
Mmmmuahhciked!


5 comments

January 12, 2018 at 4:42 PM

terima kasih join, tapi syarat no.4 tu tak buat lagi :)

January 12, 2018 at 9:24 PM

Good luck!! ^^

January 15, 2018 at 11:55 AM

Datang singgah dari segmen yang sama...

http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

January 15, 2018 at 1:57 PM

Salam kenal Tim87,
Tahniah blog ini telah tersenarai dalam bloglist Farhanna..
Done follow your blog.. :-)

January 30, 2018 at 1:29 PM

@I am LZ tq sis! xtau plak tersenarai ni.. haha. =)

Post a Comment