Thursday, November 30, 2017

segmen: bloglist istimewa cikgu ayuinsyirah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

Join segmen lagi...!


Due sampai 11.12.17 pukul 11 malam tau.

Cepatla join kalau nak jadi salah sorang bolglist cikgu ayu ni.. Setakat ni, aku takpernah jadi bloglist mana-mana blogger kot. Hahaha! Mana tak nye, kejap ade kejap takde je. Kalau blog lama dulu pernah la, maybe sebab ni blog baru so tak ramai yang tahu kot.. kikikiki..

Gudluck gaisss! Mmmmuahhciked!


p/s : mudahan dengan adenya aku join ni dapat naikkan juga followers & traffic aku. Ahaha. Nuffnang plzzzz come to mama. Lama tak merasa nafkah Nuffnang ni.. Haha!

6 comments

November 30, 2017 at 9:24 AM

good luck!!

November 30, 2017 at 2:31 PM

selamat berjaya

December 3, 2017 at 5:08 PM

Hana singgah dari segmen yg sama :) Follow blog comel ni skali! Good Luck tau!

http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html

December 6, 2017 at 11:18 AM

@Mizz'strawery Smile tq sudi singgah sini..! gudluck jugak!

December 6, 2017 at 11:19 AM

@Atie Zieya tq sis! gudluck jugak!

December 6, 2017 at 11:19 AM

@Muhammad Khairuddin Lim tq! gudluck jugak!!

Post a Comment