Wednesday, November 29, 2017

DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 



Yuhhhuuu...! 
Lame giler weyhh tak join contest! semenjak dah bertukar belog ni, followers pun kurang. Hahaha! link blog lama DISINIII!!

Hopefullly dengan ade nye GA dari Nadia Izzaty ni, followers aku bertambah la ekk..? Ekeke.. Wishlist yang tak berapa nak wishlist.

So, tunggu apa lagi, klik je banner and join us! Mana tahu rezeki kite dapat DUCKSCARVES..! Tapi kalau dapat planner tu pun ok jugak, sebab i love planner so much!


Giveaway ni hanya valid until  25/12/2017 je tau, join before it's too late okay! All the best semua! Mmmmuahhciked!

p/s : Duckscarves, pelizz come to me...! hihihi.

16 comments

November 29, 2017 at 11:09 AM

thnk you for following. salam kenal n all da best jugak tau

jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

November 29, 2017 at 11:10 AM

dah follow sni jugak tau #16. hehe

November 29, 2017 at 11:32 AM

yeayy tengkiuuu sis! =)

November 29, 2017 at 12:25 PM

All the best, dik! Akak datang balas kunjungan dan follow :)

November 29, 2017 at 12:45 PM

InshaAllah...moga ada rezeki untuk menang.

Terima kasih berkunjung ke blog akak, akak follow sini ya

November 29, 2017 at 12:58 PM

yay! followed!
Good luck ye

November 29, 2017 at 9:43 PM

Good luck tau... Thanks sebab sudi singgah kat blog saya & followed ur blog

November 30, 2017 at 5:31 PM

slmt berjaya tau!!

December 3, 2017 at 11:17 PM

Good luck!

December 4, 2017 at 4:02 PM

Singgah dari GA yang sama. followback

https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

December 5, 2017 at 10:53 AM

all the best

December 13, 2017 at 5:37 PM

Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best !

http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

December 17, 2017 at 8:28 AM

Gud luck

December 18, 2017 at 5:58 PM

Hana singgah dari segment yang sama ^^ Good Luck!

http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

December 20, 2017 at 1:53 AM

thank you join and best of luck dear 3

December 27, 2017 at 8:27 PM

Hello visit here ! feel free to join my giveaway ;)



http://princessdreamerdairy.blogspot.my/2017/12/giveaway-giveaway-by-princess-fazz-my.html

Post a Comment