Thursday, June 30, 2016

Bismillahirahmanirrahim


Assalamualaikum semua.

 Welcome to my new blog! Actually this is my second blog lepas blog hati merah ni.

Ada sebab nak stop post entry kat situ dan ada sebab aku terpaksa create blog baru. Takpelah, biar aku dan ALLAH SWT yang tahu. Tapi korang tak kisah kan aku bina hidup baru disini..? Hopefully follower-follower lama aku dan yang baru boleh follow kat sini k. Blog ni tak seberapa but more to my kisah hidup la. Watever yang jadi dalam hidup ni, aku share k. Tapi not at all. Hehe. Ye la, mane leh gitau semua kan..?

Ade masa aku touch up blog ni ok. Buat sementara waktu ni aku guna template yang ada dulu. Hehe.. Classic sikit kan..?

Selamat berpuasa.
Tagline masih sama ok.
Hopefully takde yang gugel nak stalk! huhuhu.

xoxo,
bercakap dengan bintang

1 comment

July 1, 2016 at 1:24 PM

SINGGAH RAMADHAN

https://belogs.blogspot.my/2016/06/archive.html

Post a Comment